fredag 13 juli 2012

Varmt

I dag började jag dagen med att fixa i trädgården. Allting växer väldigt snabbt och det är svårt att hänga  med i svängarna.

Dagens första dusch efter trädgårdsarbetet.

Därefter lite städning och tvätt.Efter bara några timmar är badlakanen torra. Dags för nästa dusch.

Det är ingen ide att försöka göra någonting då svetten rinner i strida strömmar hela tiden.

Jag uppskattar temperaturen till någonstans runt 35 grader kanske mer

Resten av dagen  tillbringas på stranden där vi ckså hittar gänget från Diktynnis. Våra nya grannar  till våren.

Kommer att skriva mer om lägenheten senare och jag har också varit däroch fotograferat och mätt alla väggar och fönster.

Du undrar säkert vad som har hänt. Ingenting egentligen förutom att vi har känt efterhand att dela lägenhet med någon egentligen inte är vår grej.
Dessutom vill vi ha djurfritt eftersom H är allergisk mot pälsdjur. Vi har ju själva haft hund men då fick vi vara väldigt noga med att bada honom ofta och borsta varje dag plus att han aldrig fick sova i våra sängar. H kände direkt av allergi när han kom till vår lägenhet här.
Eftersom det är vi som drar oss ur kommer vi att försöka att göra allt som står i vår makt för att göra allt på bästa sätt för Gunilla. Hon kommer att få bestämma allt vad det gäller lägenhet och möbler, om hon vill behålla eller bli utköpt. Det är det minsta vi kan göra för henne.
Det bästa vore ju om vi behöll lägeheten och köpte ut möblerna och att hon hyrde möblerat någon annan stans och kanske till och med kunde hyra av oss ibland.
Den som lever får se.
Jag hoppas att vi kan lösa detta på bästa sätt för oss alla.

I kväll middag med vänner på Salavantes här i Kalamaki..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar